Viikonloppuleirit


Ruoveden Ratsutallilla voit valita monenlaisia ratsastusleiripaketteja viikonlopuiksi tai viikolle. 

Leiri voidaan järjestää pelkällä majoituksella ja ratsastustunneilla, jolloin leiriläiset huolehtivat itse ruokailuistaan. Tarjoamme viikonloppuleirejä myös täyshoidolla. Järjestämme myös tehopäiviä ns. päiväleirejä, joihin sisältyy kaksi ratsastustuntia toiveittesi mukaan, tuntien välissä on evästauko hirsitalolla.

Majoitus on tunnelmallisessa Aurassa, jossa on 5 makuuhuonetta, sauna, 2 wc:tä, tilava, hyvin varusteltu keittiö ruokatiloineen. Majoittumaan mahtuu 10 henkeä. 

Kesäaikaan leiriläisten käytössä on myös rantasauna Näsijärven rannassa. Uutuutena leiriläisten käytössä on myös kylpytynnyri! Tynnyrin lämmitys sisältyy täysihoitopakettiin.

Leiritunnit ovat ryhmän toiveiden mukaan kestoltaan 60 tai 90 min. Koulu- ja esteratsastustuntien lisäksi on mahdollista hypätä maastoesteitä. Ohjelmaan voi sisältyä myös maastovaellus upeissa maisemissa.

Voit varata kauttamme myös hierojan rentouttamaan ratsastuksesta jäykistyneitä lihaksia päivän päätteeksi!

Autamme mielellämme leirisi suunnittelussa! Kannattaa varata oma viikonloppu- tai viikkoleirisi hyvissä ajoin. Leirin hinta määräytyy osallistujamäärän ja paketin mukaan. 

Varaukset ja tiedustelut:

ruovesi@ruovedenratsutalli.fi  

Leirivarauslomake