Vaellusratsastus

Järjestämme ratsastusvaelluksia Ruoveden kauniissa kansallismaisemissa. Tallin ympäristössä olevat laajat maastoreitit mahdollistavat upean maastoelämyksen.

Valittavana on eri pituisia turvallisia reittejä kaiken tasoisille ratsastajille aloittelijoille suunnatuista lyhyistä maastoratsastuksista aina pitkiin kymmenien kilometrien maastovaelluksiin.

Ratsuina toimivat tallimme kokeneet vaellushevoset, joista löytyy jokaiselle sopiva maastoratsastuskaveri. 

Esimerkkivaelluksia:

Tutustumisvaellus

Aloittelijoille sopiva vaellus jossa tutustutaan vaellusratsastuksen saloihin Ruhalan kartanon lähiympäristössä.  Monipuolinen reitti, joka sisältää vaellusta kauniissa maalaismaisemassa.

Kesto: 1 h 30€

Metsävaellukset

Metsävaelluksella suuntaamme tallin lähistöltä aukeavaan laajaan metsäalueeseen, jossa on lukemattomia eri reittivaihtoehtoja ratsastajien taitotason ja toiveiden mukaan. Rauhallisesta vaelluksesta kiinnostuneiden ratsastajien kanssa voimme kulkea pienia polkuja maisemia ihaillen. Vauhdikkaampaa vaellusta toivoville löytyy pitkiä laukkasuoria ja vauhdikkaita metsäreittejä. Loppukesästä, syksyllä ja talvella voimme laukata laajoilla peltoaukeillamme.

Kesto:

2h 69€

3h 89€

4h 120€ Sisältää evästauon ja eväät metsänvartijanmajalla metsälammen rannalla.


Vaellusviikonloppuleirit

Järjestämme myös vaelluspainotteisia viikonloppuleirejä, joka voi sisältää toiveiden mukaan vaellusta, ratsastustunteja ja maastoesteitä. Yöpyminen tapahtuu Auran talossa täysihoidolla tai omatoimisesti. Päivän päätteeksi rentoudutaan hyvän ruuan saunan ja kylpytynnyrin merkeissä.

Tiedustelut ja varaukset: 0503786696, ruovesi@ruovedenratsutalli.fi tai varauslomake